Sestre izbole 27 puta radnika obezbeđenja samo zašto što je tražio da stave zaštitne maske!

Autor: Republika

Svet

27.10.2020

23:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dve sestre, Džesika Hil (21) i Džaila Hil (18) otužene su za pokušaj ubistva nakon što su u jednoj prodavnici nožem ubole čuvara 27 puta jer je od njih zatražio da nose maske za lice tokom kupovine, objavila je policija Čikaga.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Napad se dogodio u nedelju oko 18 sati u prodavnici obuće "Snipes" na zapadnoj strani grada, navodi The Chicago Sun-Times.

Prema navodima policije, od dve žene je zatraženo da nose maske i koriste sredstvo za dezinfekciju ruku, ali one su to odbile i počele da snimaju čuvara telefonom kada ih je zamolio da odu.

Nakon toga, kada je stražar pokušao da zgrabi telefon počela je svađa, u tom trenutku jedna od sestara ga je udarila kantom za smeće.

Kako je prepirka nastavljena, 21-godišnja Džesika Hill izvukla je skriveni "nož za češalj" i ubola muškarca 27 puta, dok ga je 18-godišnja Džaila navodno držala za kosu, saopštila je policija.

Radnik obezbeđenja zadobio je ubodne rane u grudi, leđa, vratu i rukama. Nakon što se oslobodio pao je na pod, a sestre su nastavile da ga udaraju nogama u glavu i telo.

Uprkos ranama, čuvar je uspeo da zadrži sestre u prodavnici dok policija nije stigla.

Žrtva je prebačena u bolnicu Maunt Sinai, gde je navedeno da je u kritičnom stanju, dok su obe sestre uhapšene i njima se na teret stavlja pokušaj ubistva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading