"Spavaju tri dana, a tatino telo je pocrnelo": Deca živela uz mrtve roditelje, UHVATIĆETE SE ZA GLAVU kad vidite šta se desilo!

Autor: Vecernji.hr, Republika

Svet

26.10.2020

16:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvoje maloletne dece iz ruskog grada Bolšoje Kuzjomkino tri dana živelo je u stanu kraj mrtvih roditelja Aleksandra (30) i Viktorije (25) Jakunjin (25), koji su preminuli u krevetu pošto su pojeli "otrovne krastavce".

Foto: Ilustracija

Klupko tragedije počelo je da se odmotava kada familija nije došla na jedno porodično okupljanje, Natalija Bakulina (36) iz Lenjingrada nazvala je brata Aleksandra (30) i njegovu 25-godišnju suprugu Viktoriju, a na telefon joj se javila 5-godišnja devojčica. Ispričala je kako "mama i tata spavaju već tri dana i da je tatino telo pocrnelo", prenosi Ary News.

Prizor koji je Natalija zatekla ju je šokirao.

- Utrčala sam unutra i videla sve. Pala sam i počela da vrištim - rekla je potresena Natalija.

Ona je potom nazvala policiju i Hitnu pomoć, obukla decu i izvela ih iz stana. Deca su posle nesreće poverena na staranje dedi sa očeve strane.

 

 

 

Policija je u kuhinji pronašla domaće kisele krastavce, koje je paru dan ranije dala Aleksandrova majka. Kako prenose ruske agencije, izgleda da se u tegli razvio otrovni botulinum toksin, poznat kao najmoćniji od svih poznatih prirodnih otrova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading