SARADNICA IZ PAKLA: Više od godinu dana TROVALA koleginicu, a razlog je SRAMAN!

Autor: Tanjug, Republika

Svet

15.10.2020

10:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zaposlena jedne osiguravajuće agenciji iz gradića Braa blizu Kunea, u Italiji, više od godinu dana je u kafu svoje koleginice sipala lekove kako bi smanjila njene radne sposobnosti, jer se plašila konkurencije.

RepublikaFoto: Photo by Nathan Dumlao on Unsplash
Foto: Ilustracija

Radnica, čije se ime ne otkriva, plašeći se da će u slučaju smanjenja zaposlenih u agenciji izgubiti posao, trovala je koleginicu uspavljujućim sredstvima, ali je uhvaćena i osuđena, a u toku celog procesa negirala je svoju krivicu.

Žrtva je, nakon lekarskih pregleda, ustanovila da nema simptome kada je daleko od radnog mesta, pa je posumnjala da je uzrok njenog stanja na poslu. Pozvala je karabinjere u pomoć, a ovi su uz sakrivenu kameru i analizom šoljica kafe utvrdili da je koleginica sa posla redovno truje.

Okrivljena je kolegama svakodnevno donosila kafu iz obližnjeg kafića i to je koristila da u šoljicu svoje rivalke sipa tablete kao što je benzodiazen, kako bi joj izazvala pospanost, usporene reflekse i druge nelagode koje su uticale na radni učinak.

Kako pišu novine La Stampa, "trovačica" je šokirana presudom i najavila je žalbu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading