Stravičan zločin koji je šokirao svet: Odsekao ženi glavu i odneo je u policijsku stanicu

Autor:

Svet

14.10.2020

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Indijac Kinar Jadav (40) uhapšen je u gradu Baberu nakon što je došetao do policijske stanice, noseći u ruci odsečenu glavu supruge Vimle (35), prethodno prešavši mirno dva kilometra od njihove kuće, dok su prolaznici u šoku posmatrali tu horor scenu.

List Hindustan tajms prenosi da je iz policije navedeno da je Jadav takođe napao i teško povredio komšiju Ravija Kanta, električara za kojeg je ubica u istrazi rekao da je redovno pričao s Vimlom i da je često dolazio u njihov dom kada bi Jadav bio odsutan. Ubica je policiji kazao da se on protivio prijateljstvu žene i električara pošto je verovao da ga Vimla vara.

Prethodni ubica nosio glavu i pevao himnu

Ovo ubistvo nije prvi ovakav slučaj u indijskoj državi Utar Pradeš. U februaru je muškarac takođe odsekao glavu ženi, a zatim s njom u ruci išao ulicom i pevao indijsku himnu.

Naveo je da su prošlog četvrtka ujutru njegovi sinovi Bagat i Pralat otišli u školu, a on je potom krenuo u jutarnju šetnju. Kada se Jadav vratio kući, zatekao je tu električara i pobesneo. Rekao je da je onda uzeo sekiru koja je ležala blizu i odsekao ženi glavu, a zatim napao i Kanta. Jadav je onda uzeo Vimlinu glavu i mirno glavnom gradskom ulicom krenuo ka policijskoj stanici. Ispred nje je stajao punih 15 minuta pošto su se policajci očigledno plašili da mu priđu i tek kada su im stigle iskusnije kolege, on se predao i odmah je zatvoren.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading