MLADOŽENJA IZ LJUBOMORE UBIO MLADU: Upoznala ga dok je bio u zatvoru, verovala je da će ga promeniti, on je TUKAO DO SMRTI!

Autor: Mondo, Republika

Svet

05.10.2020

13:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rusku mladu Oksanu Poludentsevu tokom venčanja je na smrt pretukao mladoženja Stefan Dolgič u naletu besa, histerije i ljubomore.

RepublikaFoto: Printscreen/VKontakte
Oksana i Stefan

Tragedija se desila u sibirskom selu Prokudskoe.

- Mlada je upoznala Dolgiča dok je on bio u zatvoru, i čvrsto je verovala da može da ga promeni i "izvede na pravi put" - izjavila je policija.

Venčanje se održavalo u njihovoj kući a kako stoji u zapisniku, tokom proslave su se konzumirale enormne količine alkohola.

RepublikaFoto: Printscreen/VKontakte
Dolgič ima kriminalnu prošlost

Svedoci kažu da je batinanje počelo jer je mladoženja bio ljubomoran na jednog od gostiju te je svoju tek venčanu suprugu optužio za "nepristojno ponašanje".

Inspektor Kiril Petrušin izjavio je za NGS da je nasilnik počeo da udara i šutira suprugu van kuće.

- Nastavio je posle da je maltretira i unutra - dodao je inspektor.

"Uhvatio je za kosu i vukao, šutirao i izveo na ulicu gde je nastavio da joj zadaje udarce po celom telu."

Kada se uverio da ju je ubio, odvukao ju je do obližnjeg jarka u koji ju je bacio.

Na venčanju je bilo još gostiju koji su svedočili ovom brutalnom događaju, međutim kako navode, bili su previše uplašeni da bi intervenisali. Ipak, pozvali su policiju.

Dolgič je priznao ubistvo i određen mu je pritvor od dva meseca, dok traje istraga.

- Tukao ju je duži vremenski period i to pred svedocima. Udarao ju je u vitalne organe - u torzo i glavu - rekao je novinarima Petrušin i dodao da je okrivljeni u potpunosti priznao zločin, kao i da lično on ne misli da se Dolgič kaje.

RepublikaFoto: Printscreen/VKontakte
Nesrećni mladenci

- Usled pijanstva i ljubomore, video je neprijatelja u tek oženjenoj supruzi. Bio je ljubomoran na jednog od gostiju i to je prouzrokovalo skandal. Nesrećna žena je znala za njegovu kriminalnu prošlost. Zapravo su se i upoznali u zatvoru dok je služio neku od ranijih kazni. Nije verovala da pijan čovek ili besan može da počini ovakav zločin - zaključio je Petrušin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading