ŠAPUTALI MU NA UVO! Bajdenu na bubicu pričali kako da doskoči Trampu!

Autor:

Svet

01.10.2020

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tviter se usijao! Razlog su bubice koje je Džo Bajden, kandidat demokrata na predsedničkim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, koristio tokom debate sa Donaldom Trampom! Naime, demokrata je na sebi imao žicu koja je virila ispod sakoa i nešto što je, po svemu sudeći, bila bubica pozicionirana na ručnom zglobu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bajden

Kandidati za predsednika na predstojećim izborima zakazanim za 3. novembar imali su žustro sučeljavanje koje je teško bilo kontrolisati čak i za iskusnog moderatora Krisa Valasa. Gledaoci su nakon debate objavili printskrinove Bajdenovog pojavljivanja na kojima se jasno vidi da na sebi ima mali mikrofon, što je poteglo niz spekulacija da je to nosio kako bi mu bili diktirani odgovori njegovog tima tokom debate i kako bi na taj način ostvario prednost u ovom verbalnom nadmetanju. U prilog tome govori i činjenica da je Bajden pre toga bio optužen za korišćenje telepromptera tokom javnih intervjua.

Korisnici društvenih mreža su konstatovali da je lako posumnjati u Bajdena u ovom slučaju, budući da je odbio Trampovu želju da uključe treću stranu koja će ispitati pre debate da li učesnici kod sebe imaju ovu vrstu uređaja. Tim Murto, koji vodi Trampovu kampanju, tvrdio je da je Bajden prvo pristao na ovaj zahtev, ali ga je nakon određenog vremena odbio. Murto je takođe dodao da je Bajden tražio bespotrebne pauze tokom debate koje Trampu nisu trebale, stoga je taj zahtev bio odbijen.

Bajden odbio Trampovu želju da uključe treću stranu koja će ispitati pre debate da li učesnici kod sebe imaju neke uređaje

Pored toga što je optužio političkog protivnika da je ozvučen i da ima bubicu, Tramp je takođe insistirao da svaki od njih bude testiran na drogu pre i nakon svake debate, budući da je verovao u to da je Bajden koristio narkotike kako bi poboljšao koncentraciju na javnim nastupima.

Imao i ušni implantat?!

Neki tviteraši su toliko daleko otišli u teorijama da su tvrdili da predsednički kandidat nosi ušni implantat postavljen iznad uha koji ima dve mikrožice koje su uključene u nerve unutar ušnog kanala. Ova tehnologija koristi provodljivost kostiju kako bi povećala jačinu signala koji žica potom šalje direktno u uho.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading