Zločin koji je zgrozio sve: Lezbo ljubavnice ubile muškarca, iskasapile ga i zadržale glavu i ostale delove tela

Autor: Espreso, Republika

Svet

28.09.2020

17:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubavnice su navodno zadržale njegovu glavu, podlaktice, ruke i stopala pet dana nakon što su ga ubile, a njegovo telo bacile u more.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Tinejdžerka Marija Malveiro je navodno rekla da ju je za zločin inspirisala serije "Dekster" o serijskom ubici.

Ljubavnice iz Portugala optužene su da su ubile i raskomadale radnika hotela i iskoristile njegov otisak prsta kako bi pristupile njegovom računu u banci.

 

 

 

Radnica obezbeđenja Marija Malveiro (19) i njena ljubavnica, medicinska sestra Marijana Fonseka (23) osumnjičene su za ubistvo Dioga Gonsalvesa (21).

Ljubavnice su navodno zadržale njegovu glavu, podlaktice, ruke i stopala pet dana nakon što su ga ubile, a njegovo telo bacile u more, prenosi "The Mirror".

Delovi tela navodno su bili čuvani u dva automobila, uključujući i žrtvin mercedes, pre nego što su ih žene bacile kod vodopada u blizini grada Tavira.

One su uz pomoć njegovih otisaka nameravale da pristupe Diogovom bankovnom računu s njegovog mobilnog telefona kako bi ukrale oko 80.000 dolara.

 

 

 

Žrtva je ovaj novac nasledila nakon što mu je mama poginula u saobraćajnoj nesreći u julu 2016. godine.

Strani mediji pišu da je Malveiro priznala sudiji koji ju je ispitivao da ju je za ovaj zločin inspirisala američka hit serija "Dekster" koja prikazuje život serijskog ubice.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading