BUKTI RAT JERMENIJE I AZERBEJDŽANA: Borbe nastavljene tokom noći, STRADAO 31 VOJNIK

Autor: Tanjug

Svet

28.09.2020

07:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Borbe između snaga Jeremnije i Azerbejdžana u regionu Nagorno - Karabah nastavile su se jutros, a obe strane su u toj oblasti rasporedile teško naoružanje, saopštilo je danas jermensko Ministarstvo odbrane.

RepublikaFoto: AP/printscreen

Portparol tog Ministarstva Artsrun Ovanisjan napisao je na svom Fejsbuku da su se borbe nastavile i tokom noći i da su oružane snage Jermenije ostvarile značajan uspeh, ali da prekida vatre nije bilo, prenosi Tas s.

Informativni centar jermenske vlade saopštio je da je ubijen 31 vojnik nepriznate republike Nagorno-Karabah.

Sa druge strane, Ministarstvo odbrane Azerbejdžana saopštilo je da su jermenske snage jutros gađale grad Terter u Azerbejdžanu, u blizini regiona Nagorno-Karabah i upozorile da će biti preduzete recipročne mere.

 

 

 

U nedelju, Baku je saopštio da je Jermenija gađala azerbejdžansku vosjku, dok Jerevan tvrdi da su snage Azerbejdžana započele ofanzivu ka Nagorno-Karabahu, a obe strane su prijavile gubitke i ljudske žrtve.

I Jermenija i Azerbejdžan su proglasile ratno stanje.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading