BERLUSKONI HOSPITALIZOVAN: Situacija sa koronom se pogoršala

Autor: Tanjug, Republika

Svet

04.09.2020

07:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni (83) hospitalizovan je u bolnici u Milanu zbog komplikacija usled zaraze korona virusom.

Silvio Berluskoni

Berluskonijevo zdravstveno stanje nije zabrinjavajuće, preneo je Rojters saopštenje Berluskonijeve stranke "Forza Italia".

Da je Berluskoni pozitivan na Covid19 saopštio je u sredu njegov lični lekar, Albeto Zangrlio.


Tada je rečeno da je Berluskoni asimptomatičan, da se nalazi u svojoj milanskoj vili i da će tu ostati 14 dana u karantinu.

 


Berluskoni je dok je pandemija bila u punom jeku bio u svojoj kući u Nici u Francuskoj, a zatim je deo godišnjeg odmora proveo na Sardinji gde se družio sa Flavijom Briajtore, vlasnikom diskoteke na Sardiniji "Milijarder", omiljenom mestu ekskulzivnih gostiju na Sradiniji.

Briajtore, koji je najavljivao da će tužiti vladu zbog najave o zatvaranju diskoteka, zaražen je kao i većina njegovih zaposlenih, ali i jedan broj gostiju.

Čim je objavljeno da je Brijatore pozitivan na Covid19, Berluskoni se, kako je bilo saopšteno, preventivno testirao na virus, nije bio zarazen, ali je najnoviji test potvtrdio da je 83 preduzetnik i političar, zaražen Covidom19.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading