17 godina od devojčice nije bilo ni traga ni glasa, a sada se pojavio trag koji može razrešiti misteriju

Autor: Novosti, Republika

Svet

21.08.2020

20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuske vlasti na putu su da reše ubistvo devetogodišnje devojčice koju je života lišio serijski ubica još 2003. godine.

Foto: twitter.com/Le Parisien
Estel Muzen

Estel Muzen nestala je 9. januara te godine u mestu Gijermant u pariskom regionu, na povratku iz škole. DNK tragovi nesrećne devojčice pronađeni su na dušeku sestre ubice Mišela Furnirea, dvesta kilometara daleko od mesta otmice, saopšio je danas advokat njegove bivše supruge Monik Olivije.

Upravo je Monik Olivije (71) priznala u petak da je njen bivši muž oteo, silovao i ubio devojčicu u toj kući. Protiv nje je odmah pokrenuta istraga zbog saučesništva.

 

 

Ona već izdržava doživotnu robiju zbog saučesništva u ostalim zločinima njenog muža.

Početkom marta, masovni ubica Mišel Furnire (78), koji pati od gubitka pamćenja, priznao je ovaj zločin.  

Furnire je osuđen na dvostruku doživotnu robiju, najpre 2008, a onda i 2018. godine, zbog ubistva sedam mladih žena, devojaka i devojčica, uz prethodna silovanja ili pokušaje silovanja, počinjene između 1987. i 2001. godine u Francuskoj i Belgiji. U međuvremenu je priznao čak 11 ubistava, dok se trenutno vrši istraga u vezi s mogućim drugim zločinima koje je izvršio.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading