(FOTO) KLINTONA MASIRA EPSTAJNOVA ŽRTVA PEDOFILIJE: Osvanule fotografije koje bi spalio da može!

Autor: novosti.rs, Republika

Svet

18.08.2020

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britanski Dejli mejl objavio je ekskluzivne fotografije koji bi verovatno bivši predsednik SAD Bil Klinton želeo da zauvek nestanu. Na njima je zabeleženo kako nekadašnji lider uživa dok ga masira 22-godišnja Šontaj Dejvi, jedna od žrtava milionera, osuđenog pedofila, Džefrija Epstajna.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bil Klinton

Fotografije su objavljene baš uoči govora koji bi Klinton trebalo danas da održi u okviru podrške demokrati Džou Bajdenu u predsedničkoj trci.

Na fotografijama se vidi kako Klinton mirno sedi i osmehuje se dok mu Dejvi masira leđa. Devojka je tada imala 22 godine i imala je ulogu lične Epstajnove maserke.

Klinton, koji je tada imao 56 godina, žalio se na ukočen vrat nakon što je zaspao u privatnom avionu Epstajna na humanitarnom putovanju u Afriku 2002. godine.

Osumnjičena "madam" Gislejn Maksvel, koja je optužena za trgovinu ljudima, navodno je u nekliko navrata zadužila Dejvi da izmasira Klintona.

Dejvi je tvrdila da ju je Epstajn silovao nekoliko puta nakon što ju je Maksvel regrutovala, a navela je i da je Klinton na putovanju bio džentlmen.

 

Epstajn i Maksvel, kao i druge poznate ličnosti, pridružile su se Klintonu na putu do Afrike u septembru 2002. godine. To je bio projekat Klintonove fondacije o podizanju svesti o siromaštvu i AIDS-u na kontinentu.

Postoji fotografija na kojoj pred avionom poziraju Klinton i Maksvel.

Da podsetimo, Džefri Epstajn je izvršio samoubistvo prošlog avgusta u zatvoru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading