(VIDEO) DRAMA ISPRED BELE KUĆE: Pogledajte kako Tajna služba evakuiše Trampa sa konferencije!

Autor:

Svet

11.08.2020

07:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik SAD Donald Tramp iznenada je prekinuo konferenciju za medije o koronavirusu zbog pucnjave u blizini Bele kuće.

Foto: youtube.com/CNBC Television
Prekinuta konferencija zbog pucnjave

U toku konferencije odjednom je u prostoriju upao pripadnik Tajne službe.

"Predsedniče, izađite iz sale", rekao je on.

"Oprostite, molim?", rekao mu je iznenađeni Tramp, pa odmah poslušao i napustio konferenciju za novinare.

Trampa su izveli iz prostorije zbog pucnjave van ograda predsedničkog kompleksa u Vašingtonu. Nakon nekoliko minuta Trump se vratio na konferenciju, prenosi portal 24sata.hr.

"Bilo je pucnjave izvan Bele kuće. Rekli su mi da su upucali naoružanog muškarca, u bolnici je, ne znam u kakvom je stanju. Čini se da je situacija pod kontrolom. Zahvalio bih Tajnoj službi koja je opet uradila sjajan posao, bili su brzi i delotvorni", rekao je Tramp nakon što se vratio na konferenciju.

On je dodao da se oseća sigurno sa Tajnom službom.

 

"To su fantastični momci. Najbolji od najboljih. Super su utrenirani. Hteli su da se sklonim na kratko dok ne budu sigurni da je sve pod kontrolom", dodao je američki predsednik.

Muškarac (51) prišao je agentu Tajne službe blizu Bele kuće. Rekao mu je da je naoružan, potrčao je prema njemu i posegao za nečim.

"Imao je stav kao da će pucati. Agent Tajne službe izvadio je oružje i upucao ga je u prsa", objavila je Tajna služba.

Incident se dogodio na raskrsnici 17. ulice i avenije Pensilvanija, tik ispred terena Bele kuće u blizini parka Lafajet. CNN piše kako su od dva policijska izvora saznali da čovek nije bio naoružan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading