SKANDALČINA: Poslanik optužen za SILOVANJE!

Autor: Tanjug, Republika

Svet

03.08.2020

05:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši ministar i poslanik vladajuće Konzervativne stranke uhapšen je nakon što ga je bivša savetnica u parlamentu optužila za silovanje i seksualni napad dok su bili u vezi, prenose britanski mediji.

RepublikaFoto: Photo by Kat J on Unsplash
Ilustracija

Mediji nisu otkrili identitet poslanika, a Tajms je preneo da podnosilac žalbe tvrdi da ju je poslanik napao i primorao na seksualne odnose.

Ona je rekla da je bila toliko istraumirana da je morala da ide u bolnicu, dodaje Gardijan.


Londonska policija potvrdila da je pokrenula istragu o četiri incidenta koja su se navodno dogodila u periodu od jula 2019. do januara 2020. godine na različitim lokacijama u Londonu.

Policija dodaje da je u subotu uhapšen muškarac u pedesetim godinama koji je osumnjičen za silovanje, ali je pušten uz kauciju, prenosi AP.

 


Vladajuća Konzervativna stranka saopštila je da sve optužbe ove prirode shvata izuzetno ozbiljno, ali da ne može da komentariše slučaj jer je u toku istraga.

Iz te partije poručuju da poslanik nije suspendovan, ali da bi mogli da razmotre tu odluku po okončanju istrage.

Džes Filips iz opozicione Laburističke partije rekao je da je šokiran zbog toga što torijevci odbijaju da suspenduju poslanika protiv kojeg se vodi istraga.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading