Bolsonaro konačno negativan na koronu: Prethodna tri bila su pozitivna

Autor: Tanjug, Republika

Svet

25.07.2020

18:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Brazila Žair Bolsonaro izjavio je da se ponovo testirao na korona virus i da je test pokazao negativan rezultat, prenosi AP.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Žair Bolsonaro

Ovaj test četvrti je po redu koji je Bolsonaro uradio od 7. jula, kada je saopštio da je zaražen.

Ovu vest predsednik Brazila objavio je u postu na Fejsbuku, pri čemu nije navedeno kada je test urađen. Bolsonaro je prethodni test uradio u sredu, kada je rezultat po treći put bio pozitivan.

Bolsonaro je objavio i svoju fotografiju sa kutijom hidroksihlorokvina, leka protiv malarije za koji nije dokazano da pomaže u lečenju COVID-19.

Sada kada je izlečen od korona virusa, brazilski predsednik će se najverovatnije vratiti u gužve, kao što je to činio i pre dijagnoze. On je od početka pandemije došta vremena proveo u blizini drugih ljudi, ponekad i bez nošenja zaštitne maske, kako je fotografisan i ovog četvrtka, navodi AP.

Brazil, zemlja sa najvećim brojem stanovnika u Južnoj Americi, predstavlja jedan od epicentara pandemije.Prema podacima koji su objavljeni u petak, u Brazilu je od početka pandemije korona virusom zaraženo 2.343.366 osoba, a od posledica je preminulo je 85.238 pacijenata, mada se procenjuje da bi ov

RepublikaFoto: Tanjug/AP

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading