TRAMP OPET ŠOKIRA! Iznenadio novim izjavama: Da bi bio predsednik moraš da budeš oštar i tvrd, Bajden ne može da sastavi dve rečenice!

Autor: Republika

Svet

20.07.2020

06:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki predsednik Donald Tramp odbacio je u nedelju rezultate ankete po kojima je njegov rival Džo Bajden u prednosti i izjavio da ne zna da li će prihvatiti rezultate izbora u novembru.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

- Najpre i pre svega, ja ne gubim jer su to ankete bez ikakve veze - rekao je Tramp u intervjuu za Foks njuz.

Prema u nedelju objavljenom istraživanju Foks njuza, Bajden ima podršku 49 odsto birača, a Trampa podržava 41 procenat glasača.

- Nisam dobar gubitnik. Ne volim da gubim. Ne gubim prečesto. Jednostavno ne volim da gubim - rekao je Tramp.

Na pitanje da li će prihvatiti rezultate izbora ako Bajden pobedi, Tramp je odgovorio: "Morao bih videti, neću samo reći da".

Osporio je i mentalne sposobnosti svog protivkandidata, tvrdeći da je Bajden "nesposoban da sastavi dve rečenice".

Na pitanje da li misli da je Bajden senilan, odgovorio je da ne želi to da komentariše, ali da smatra da nije kompetentan da bude predsednik.

- Da bi bio predsednik, moraš da budeš oštar i tvrd i toliko drugih stvari, a on čak ni ne izlazi iz svog podruma! Tako se ne vodi kampanja - rekao je Tramp i dodao da ne sumnja u svoju pobedu na izborima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading