Britanski ministar kao Ana Brnabić: Među umrle od korone stavljamo i one koje pregazi autobus

Autor:

Svet

20.07.2020

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadležni u Velikoj Britaniji saopštili su da privremeno obustavljaju svakodnevno objavljivanje najnovijih podataka o smrtnom bilansu koronavirusa u toj zemlji zbog sumnji da je ta statistika preterana. Posebno je interesantno da je, govoreći o evidenciji preminulih, britanski ministar zdravlja Met Henkok iskoristio istu argumentaciju zbog koje je ovde po društvenim mrežama razapinjana premijerka Ana Brnabić.

RepublikaFoto: Tanjug
Met Henkok u stilu Ane Brnabić

Posebno je interesantno da je, govoreći o evidenciji preminulih, britanski ministar zdravlja Met Henkok iskoristio istu argumentaciju zbog koje je ovde po društvenim mrežama razapinjana premijerka Ana Brnabić.

Ona je, podsetimo, u jednoj TV emisiji konstatovala da se među žrtve korone ubrajaju i zaraženi koji umru iz nekog sasvim drugog razloga, uzimajući kao primer saobraćajnu nesreću u kojoj nekog na putu do Infektivne klinike zgazi autobus.

Henkok je izgovorio maltene isto.

- Među umrle od korone mi svrstavamo i one koji se uspešno izleče, a posle tri meseca umru od srčanog udara, kao i one zaražene koje, recimo, pregazi autobus - objasnio je britanski ministar.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading