Totalno neočekivana poruka Kristijana Šmita iz CDU stranke: RUSIJU UVESTI U NATO!

Autor:

Vesti

17.07.2020

21:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Treba ponovo razgovarati o ulasku Rusije u NATO, o čemu se ozbiljno razgovaralo devedesetih godina, izjavio je Kristijan Šmit, član nemačkog Bundestaga, iz vladajuće partije CDU, koju predvodi kancelarka Angela Merkel!

Foto: pixabay.com
Šmit: Rusija da uđe u NATO

- Već 30 godina sam na različitim političkim funkcijama. Čini mi se da prošli gradonačelnik Moskve Jurij Luškov, ako se ne varam, nije u svoje vreme isključio mogućnost ulaska Rusije u NATO. O tome se ozbiljno razgovaralo. O tome opet treba razgovarati - rekao je Šmit i poprilično šokirao ceo svet.

Sa druge strane, ruski predsednik Vladimir Putin obavio je iznenadnu proveru borbene gotovosti ruske vojske južnog i zapadnog vojnog okruga, saopštilo je rusko ministarstvo odbrane i dodalo da se radi o jedinicama vazdušno-desantnih snaga, kao i mornarice. Ova provera je obuhvatila i pojedine jedinice severne i pacifičke flote i predstavlja uvod u predstojeće vojne vežbe "Kavkaz 2020".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading