MISTERIJA INFICIRANIH ARGENTINACA: Ljudi 35 dana nisu bili na kopnu, kada su krenuli testovi su bili negativni, a onda su dobili koronu?!

Autor:

Svet

14.07.2020

21:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Argentina pokušava da razreši misteriju pojave koronavirusa kod 57 mornara koji su 35 dana proveli na moru, a pre isplovljavanja su im testovi bili negativn

RepublikaFoto: Tanjug
Foto: Ilustracija

Ribarski brod "Ečizen Maru" vratio se u luku nakon što je deo mornara razvio simptome koji odgovaraju virusu KOVID-19. Prema saopštenju argentinskog ministarstva zdravlja, 57 od 61 člana posade je po povratku testirano pozitivno na koronu. Svi su testirani 14 dana pre plovidbe, bili su negativni i do ukrcavanja na brod bili su u obaveznom karantinu.

Samo su dva mornara negativna na virus, a rezultati se čekaju za još dva člana posade. Šef odeljenja za zarazne bolesti u bolnici u Ušuaji Leandro Balatore kaže da inkubacija od 35 dana nije još zabeležena. Broj obolelih od KOVID-19 u Argentini premašio je 100.000 osoba, a preminulo je više od 1.900 ljudi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading