NAPADAČ IZ POLJSKE PRIZNAO ZLOČIN: Društvo je krivo za moje probleme

Autor: telegraf.rs, Republika

Svet

21.10.2017

17:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konrad K, koji je u napadu u trgovinskom centru u Poljskoj ubio jednu, a ranio devet osoba, priznao je zločin i na teret mu se stavljaju ubistvo i pokušaj ubistva.

RepublikaFoto: facebook.com/Podkarpacie112.pl
Iz čista mira mlatio nožem po ulici i izbo čoveka na smrt

Predsednik Okružnog tužilaštva Januš Voznik da je okrivljeni optužio društvo za svoje probleme, a ukoliko bude osuđen preti mu kazna doživotnog zatvora, prenosi AP.

Poljska policija uhapsila je juče 27. godišnjeg napadača koji je u tržnom centru u gradu Stalova Vola nožem usmrtio jednu, a ranio devet osoba i saopštila da, po svemu sudeći, napad nije povezan sa terorizmom.

Policija je identifikovala napadača kao Konrada K. i navela da on nema kriminalni dosije i da je bio trezan u trenutku napada, prenosi AFP.

Povređeni su zbrinuti u bolnicama u gradovima Stalova Vola, Tarnobžeg i Sandomirž, prenosi AP.

Portparol policije Andžej Viršina rekao je da se napad dogodio posle podne oštrim predmetom, a da je napadač Poljak iz Stalova Vole.

Policijski zvaničnik Ana Kle kaže za agenciju PAP da je napad izvršen nožem, a da je u bolnici preminula jedna 50-godišnja žena.

- On je napadao ljude s leđa, nožem - rekla je Kle za poljsku agenciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading