ŠOKANTO OTKRIĆE: Omiljeni dečiji junak je GEJ!

Autor:

Svet

16.06.2020

05:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Javnost sumnja da je crtani junak Suđer Bob Kockalone, koji je izuzetno popularan među najmlađom publikom, kreiran kao gej karakter.

RepublikaFoto: youtube.com/Sundjer Bob Kockalone
Foto: Ilustracija

Nickelodeon je na svom Tviter profilu objavio fotografiju troje likova koji se pojavljuju u serijama emitovanim na njihovom kanalu i napisao kako slave mesec ponosa sa LGBTQ+ zajednicom.

Ono što je zbunilo ljude jeste to što je jedan od likova na fotografijama i Sunđer Bob i korisnici Tvitera su zaključili da nam ovaj kanal poručuje da je taj crtani junak gej, na šta se sumnjalo još od početka emitovanja 1999. godine.

Na ove sumnje odgovarao je i Stiven Hilenburg, kreator Sunđer Boba koji je jednom prilikom izjavio da je njegov crtani junak aseksualan:

- Mi nikada ovom liku nismo namenili ulogu gej osobe, smatram ga aseksualnim. Ono što mi želimo jeste da zabavimo publiku i ovakve priče nemaju veze sa serijom - rekao je on u izjavi za Rojters.

Ovaj ispad produkcijske kuće Nickelodeon javlja se u trenutku grupa Q-Anon razbija subliminalne pedofilske poruke u crtanim filmovima za decu što baca dodatnu sumnju na to da Sunđer Bob nema seksualnu opredeljenost.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading