(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Prevrće se želudac od prizora: Muškarac grizao svoje udove, a komade mesa pljuvao po ulici!

Autor: alo.rs, Republika

Svet

11.06.2020

16:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac iz Kalifornije, koji je snimljen kako grize komade svog mesa tokom sukoba s policijom, umro je u pritvoru. Oko pet službenika je pred otkazom nakon šokantnog incidenta.

RepublikaFoto: printscreen/facebook.com
Stravičan incident!

37-godišnji muškarac, identifikovan kao Morgan Džejms Dejvis, preminuo je u utorak nakon susreta sa policijskim organima. Policija je odgovorila na "moguće nasilje u porodici" u motelu u gradu Reding rano u utorak ujutro, otkrivši da je Dejvis polugo i u izuzetno uznemirenom stanju.

Na snimcima koje je policijska uprava Reding objavila na društvenim medijima, muškarac je primećen kako korača prema oficirima pre nego što se začuo glasan zvuk. Naizgled nezadovoljan, Dejvis je zatim počeo "da grize svoju ruku, i pljuje komade mesa po zemlji", prema policijskom izveštaju o incidentu. U jednom momentu se čuje prolaznik koji u užasu uzvikuje: "Jede sam sebe!"

Iako je policija u informativnom saopštenju rekla da je Dejvis "pokušao da napadne policajca", snimak - koji je snimio svedok koji boravi u istom motelu - pokazuje da je čovek polako koračao prema njima.

Nakon što su mu stavili lisice i primenili lekarsku negu, Dejvis je umro oko 32 minuta kasnije. Policija, međutim, nije detaljno obrazložila uzrok smrti, rekavši samo da je nakon sukoba imao "medicinske poteškoće".

Nakon sukoba, pet službenika Redinga stavljeno je na administrativno odsustvo, kao što to predviđa politika odeljenja kada osumnjičeni umre u policijskom pritvoru.

Iako još nije jasno šta je pokrenulo incident, policija je rekla da su u Dejvisovoj sobi motela pronađene ilegalne droge - uključujući LSD, kokain i metamfetamin, za koje se zna da izazivaju psihotične epizode kod nekih uobičajenih korisnika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading