(VIDEO) Ratno stanje u SAD: Snajperisti nadgledaju demonstrante

Autor:

Svet

02.06.2020

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sedmi dan protesta koji se održavaju širom Sjedinjenih američkih država situacija je na ivici da potpuno izmakne kontroli. Prema poslednjim informacijama koje kruže društvenim mrežama, vojnici snajperima nadgledaju demonstrant u Njujorku i Čikagu.

RepublikaFoto: Republika.rs
Snajperisti posmatraju demonstrante

Ljudi dele poruka upozorenja i upućuju sve one koji učestvuju u pomenutim protestima da obrate pažnju jer vojska ima pravo da puca na svakog ko nosi oružje.

Tokom protesta u Njujorku došlo je do žestokog obračuna između demonstranata i policije i tom prilikom su organi reda upotrebili pendrek i suzavac kako bi razbili proteste. U tim incidentima policija je tukla i žene.

Protesti u SAD krenuli su nakon što je policajac tokom privođenja ubio tamnoputog Džordža Flojda, bivšeg košarkaša . Policajac je kolenom stao na Flojdov vrat i time mu onemogućio da diše zbog čega je nešto kasnije ovaj nesrećni čovek preminuo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading