(VIDEO) U Americi otvorena sezona lova na policajce: Demontranti ih linčuju, razvlače po ulicama, čak su ih i pregazili džipom!

Autor: Republika

Svet

02.06.2020

10:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neredi u SAD-u su kulminirali! Više nema ograničenja i razjarena narodna masa počela je da ruši sve pred sobom. Prvi na udaru, svakako su policajci prema kojima su demonstranti sve nemilosrdniji. Udaraju ih, razvlače po ulicama, jednom rečju - linčuju!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Na najnovijim snimcima sa ulica američkih gradova vidi se kako masa napada policajce i kako ih šutiraju, udaraju rukama, vuku, guraju i gađaju, pri čemu su oni gotovo bespomoćni jer ih uvek napadaju u grupama sa čime ne mogu da izađu na kraj.

 

@conservativehypehouse

Cred @snowflaketears

♬ original sound - conservativehypehouse

 

Čak ni razvlačenje policije po ulicama ne znači da je brutalnost demonstranata doživela vrhunac jer su otišli i korak dalje - oni vozilima (u konkretnom slučaju - džipom) udaraju u policijske službenike i gaze ih!

 

 

Nešto bolje su, što možete da vidite u sledećem videu, prošli policajci u automobilu, jer su mogli da pobegnu - ali jedan predstavnik snaga reda (primetićete ga u fluorescentnom prsluku), nije bio te sreće i našao se na meti razjarene rulje!

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading