(FOTO) Gotovo GOLA lečila pacijente od kornavirusa: Sada joj preti disciplinski postupak

Autor: b92.rs, republika.rs

Svet

21.05.2020

08:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je preko noći postala internet senzacija, medicinska sestra iz Tule u centralnoj Rusiji koja se pojavila u providnom zaštitnom odelu ispod koga se video veš, izgleda da uopšte nije bila svesna svoje pojave.

RepublikaFoto: twitter.com/newstula/printscreen
Foto: Ilustracija

Russia today je naveo da je mlada žena odlučila da se "razodene" jer joj je bilo veoma vruće ispod zaštitnog odela koje mora da nosi ceo dan, i nije uopšte shvatila da se ispod "sve vidi".

Regionalni ministar zdravlja ukorio je medicinsku sestru, protiv koje je pokrenut disciplinski postupak, uz opasku da je prekršila pravila ponašanja.

- Zaposleni se podsećaju da moraju da se pridržavaju propisa o sanitarnoj odeći i pojavi - rekao je ministar.

Uprkos osudi ministra i dela javnosti, većina je stala na stranu medicinske sestre, šaljući joj podršku i pohvale. "Svaka joj čast! A zbog činjenice da rizikuje svoj život, niko joj ne zahvaljuje! A kada se radi o osudi, odmah ste tu!", napisala je jedna osoba, a prenosi n1info.om.

Druga je, osuđujući bolničku upravu, komentarisala da je "odbacivanjem" viška odeće, sestra želela da se oseća udobnije kako bi pomogla svojim pacijentima, i da joj cilj nije bio da se pokazuje.

- Zašto ste svi tako zapeli?! Niko nije uzeo u obzir da se tako obukla zato što joj je bilo vruće!!! Devojka je dobro učinila jer je pokazala kako je nemoguće raditi u takvim uslovima - 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading