LIKVIDIRAN EL ČAPOV SUROVI UBICA: Zvali ga "KINESKI ANTRAKS", a samo što je izašao iz zatvora!

Autor: informer.rs, Republika

Svet

19.05.2020

15:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od nekadašnjih najbližih saradnika meksičkog narko-bosa Hoakina Guzmana (El Čapa), Hose Rodrigo Arehiga poznat po nadimku Ćino Antraks (Kineski Antraks) ubijen je samo nekoliko nedelja nakon što je pušten iz američkog zatvora.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Policija je u automobilu na putu kod mesta Aroja Seka pronašla tri tela, Arehigovo, njegve sestre Ade i zeta Huana Garsije Espinoze.

Tela su bila umotana u ćebad. Kako se navodi, oni su kidnapovani iz Adine kuće u Sinaloi tokom vatrenog obračuna.

Antraks je pušten uslovno iz zatvora 3. marta nakon što je odležao šest godina zbog trgovine drogom. Prošle nedelje mu se izgubio svaki trag, a to je otkrio policijac San Dijega koji je došao da proveri da li osuđenik poštuje uslovnu kaznu. Utvrđeno je da je ostavio svoj mobilni telefon i skinuo nanogicu. Uređaj za praćenje je postavljen na lutku koja radi na baterije, pa se tako stekao uvid da se kriminalac "šeta" od kuhinje do spavaće sobe. Veruje se da je posle toga prešao američko-meksičku granicu i stigao u Tihuanu gde se susreo sa bratom Rikardom.

Antraks je pušten uslovno iz zatvora 3. marta nakon što je odležao šest godina zbog trgovine drogom. Prošle nedelje mu se izgubio svaki trag, a to je otkrio policijac San Dijega koji je došao da proveri da li osuđenik poštuje uslovnu kaznu.

Utvrđeno je da je ostavio svoj mobilni telefon i skinuo nanogicu. Uređaj za praćenje je postavljen na lutku koja radi na baterije, pa se tako stekao uvid da se kriminalac "šeta" od kuhinje do spavaće sobe. Veruje se da je posle toga prešao američko-meksičku granicu i stigao u Tihuanu gde se susreo sa bratom Rikardom.

Inače, uhapšen je pre sedam godina na putu iz Meksika u Amsterdam dok je El Čapo još bio u bekstvu. Priznao je da je pomagao u nasilnim aktivnostima zloglasnog kartela i navodno je vodio grupu profesionalnih ubica koji su sebe nazivali "Antraks". Iako mu je pretila doživotna, osuđen je na 7 godina i 3 meseca, a većinu kazne je već odležao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading