Šokantni izveštaji Pentagona o susretu sa NLO: Leteći tanjiri su veličine kofera

Autor: Republika

Svet

14.05.2020

21:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pentagon je objavio tri osetljiva izveštaja o susretima letelica američkog ratnog vazduhoplovstva sa navodnim neidentifikovanim letećim objektima (NLO).

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

CNN prenosi da izveštaji otkrivaju detalje o incidentima koji su ponovo zaokupili pažnju javnosti prošlog meseca, kada je ministarstvo odbrane SAD skinulo oznaku tajnosti sa video-snimaka koji dokumentuju vazdušne susrete vojnih pilota sa navodnim NLO.

- Te letelice su male, otprilike veličine kofera, srebrne ili bele boje - navodi se u jednom izveštaju o incidentu koji se dogodio u martu 2014. godine.

Na videu je prikazana neidentifikovana letelica snimljena infracrvenom kamerom koja se kreće velikom brzinom, uz snimak glasa pilota vojnog aviona F/A-18, koji je zapanjen brzinom kretanja NLO. Pentagon ocenjuje da je moguće da su u pitanju dronovi kojima upravljaju "neprijateljske sile", kao što su Rusija ili Kina, s ciljem prikupljanja obaveštajnih podataka o američkim vojnim operacijama.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading