Ne bira sredstva za uništenje SPC! Milo poslao antiterorističke jedinice da hapse sveštenike, dvojici jutros stavljene lisice na ruke

Autor: Mediji

Svet

14.05.2020

12:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crnogorska policija nastavila je i danas da privodi građane koji su protestovali protiv hapšenja vladike Joanikija, a na informativni razgovor jutros su privedeni i sveštenici Darko Pejić o Siniša Janković iz Bijelog Polja.

RepublikaFoto: Marija Petrović
Foto: Ilustracija

Prema nezvaničnim informacijama, specijalne antiterorističke jedinice stigle su Bijelo Polje, Pljevlja i Berane, a u Bijelo Polje je helikopterom dopremljena i oprema za razbijanje demonstracija.

Sve to upućuje na zaključak da režim u Podgorici neće mirno posmatrati proteste građana koji su ustali u odbranu SPC i njenih velikodostojnika organizujući proteste, koji su kulminirali brutalnom akcijom policije u Nikšiću i Pljevljima tokom koje su pretučeni čak i žene i maloletnici.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Kolar

14.05.2020 12:43

Diktatura na delu.

Bepa

15.05.2020 17:18

Слава и милост Светом Василију да се помире два ока у глави. Срби и Црногорци против комунистичке диктатуре.