(VIDEO) SEKS-BOMBA SA HARVARDA! Šta će Trampu reći Melanija: Ovo je nova izazovna portparolka Bele kuće

Autor:

Svet

02.05.2020

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova i dosad najatraktivnija portparolka Bele kuće Kejli Mekenani održala je prvu konferenciju za medije u ime administracije predsednika SAD Donalda Trampa, na kojoj je obećala da će javnosti uvek govoriti istinu.

RepublikaFoto: youtube.com/Guardian News
Kejli Mekenani

- Neću vas nikada lagati. Možete mi verovati na reč - rekla je ona novinarima.

Od zahuktavanja pandemije koronavirusa u Americi Tramp se skoro svakodnevno obraćao javnosti, a neke izjave su mu, prema istraživanjima Bele kuće, nanele štetu, zbog čega mu je savetovano da to više ne čini.

Ova 32-godišnja plavuša diplomirala je međunarodnu politiku u školi za diplomatsku službu prestižnog vašingtonskog Univerziteta "Džordžtaun", jednu godinu provela je i na britanskom Oksfordu, a potom bila producent političkog komentatora Majka Hakabija na televiziji Foks.

Kasnije je upisala studije prava na Harvardu, gde je diplomirala 2016, a godinu dana kasnije imenovana je za portparolku Republikanskog nacionalnog komiteta (RNC).

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading