NAJGORI MOGUĆI PAKAO: Tinejdžerku za jedno veče silovala TRI MANIJAKA na putu do kuće!

Autor: S. S.

Svet

13.10.2017

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tinejdžerka (17) iz Londona preživela je najgori pakao kada se vraćala kući nakon noćnog izlaska 29. septembra.

Trojica silovatelja napastvovala tinejdžerku za jedno veče

Nju su na putu do kuće tri puta napali manijaci, što znači da se susrela sa trojicom silovatelja u roku od sat vremena.

Stravično veče odigralo se kada se tinejdžerka vraćala kući sama nakon izlaska. Išla je do centralnog Londona.

Policija traga za trojicom osumnjičenih za napade, a u istrazi im pomažu snimci sa sigurnosnih kamera koje su snimile napadače. Oni su objavili snimke dvojice napadača, jer je treći previše mutan na video zapisu.

Kada je tinejdžerka prvi put napadnuta, silovatelj ju je zgrabio i odvukao u hodnik zgrade. Kamere su i to zabeležile. Kasnije se u kadru vide samo kako lete komadi odeće koje je on strgao sa nje.

Kada mu je nekako pobegla nakon napada, snimljena je kako hramlje nedaleko od tog mesta, ali i kako je prati drugi bradati muškarac na biciklu, nakon čega joj prilazi i zajedno sa njom ide do ulice Korfild, ali je odatle odvodi u sledeću gde nema kamera.

Nakon kratkog perioda kamere su ga snimile kako odlazi sam, a malo kasnije prolazi i devojka sa  razbarušenom odećom.

Nakon nekoliko minuta, oko 12.45, policija kaže da je devojku na parkingu silovao treći napadač nedaleko od mesta gde se dogodio drugi napad. Njega su kamere snimile sa dvojicom prijatelja, ali se oko 12.55 tuda vratio sam.

Nesrećna tinejdžerka nakon trećeg silovanja nije mogla da se pomeri, pa je nađena kako leži na parkingu. Tada je pozvana i policija i Hitna pomoć.

Policija je već saslušala prolaznike koji su to veče videli silovatelje i sada traga za onima koji mogu da identifikuju muškarce sa snimaka ili da im kažu bilo koje druge informacije o njima.

Veruju i da je neko od njih drogirao maloletnu Britanku.

- Ovo je užasavajući višestruki seksualni napad na mladu devojku koja je samo išla kući iz noćnog izlaska. Želimo da se zahvalimo prolaznicima koji su joj pomogli i sprečili da možda opet bude napadnuta. Bićemo istrajni u pronalaženju zločinaca. Apelujem na sve koji prepoznaju ove muškarce da nam se odmah jave - izjavila je lokalna inspektorka Suzen Džordan.


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading