(VIDEO) MASAKR U KANADI: Pomahnitali zubni tehničar ubio desetoro ljudi, policija ga likvidirala

Autor: Tanjug

Svet

19.04.2020

22:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je nakon potrage koja je trajala 12 sati ubila naoružanog muškarca koji je usmrtio više od 10 ljudi, među kojima i jednog policajca u kanadskoj pokrajini Nova Škotska, objavili su u nedjelju kanadski mediji.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Muškarac (51) je pronađen kod jedne benzinske stanice u nedelju nakon poludnevne potrage, navela je policija u poruci na Tviteru.

Kasnije je potvrdila da je ubijeno više od 10 ljudi, ne precizirajući koliko bi taj broj mogao biti veći. Muškarac je bio u begu od subote uveče nakon dojave o naoružanom muškarcu u selu Portapik u Novoj Škotskoj.

Napadač, po struci zubni tehničar, kako navode kanadski mediji, pronađen je na benzinskoj stanici 30 kilometara od Halifaksa, glavnog grada Nove Škotske, a nakon pucnjave je ubijen, dodala je policija.

Policija je stanovnicima, pre nego što je osumnjičen pronađen, savetovala da ne izlaze iz svojih kuća zbog opasnosti od tada još nepoznatog muškarca koji je vozio policijski auto i nosio policijsku uniformu.

Kanadska policija upozorila je stanovništvo da pomahnitali čovek najverovatnije vozi automobil koji liči na policijski i da, ukoliko tablice na vozilu imaju oznaku 28B11, odmah obaveste policiju. Muškarac je kasnije promenio automobil i prešao u srebrni "ševrolet".

Spomenuvši tu pucnjavu tokom dnevne konferencije o korona virusu, kanadski premijer Džastin Trudo je rekao da se radi o "strašnoj situaciji" i zahvalio je policiji.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Slucajni prolaznik

22.04.2020 13:26

Covek bio non-consunsual "zamorce", suprotno od lika iz "Paklene pomorandze". Dokle ce ovi tesko mentalno oboleli cajosi da se vise igraju s ljudima i unistavaju tolike nevine zivote i ni krive ni duzne ljude? Zar bas toliko nemaju stvarnog posla? Djubretar (cajos) je tu da cisti postojece djubre ( tj. Postojeci kriminal), a ne da nam pravi vise djubreta (kriminalce od nevinih ljudi) da bi se pretvarali kako imaju sta da rade. Dosta vise sa "kreiranim" kriminalom nastalim prisilnom kontrolom uma! Dosta vise s igrarijama mentalno bolesne policije!