Igra smrti! Partija pokera zarazila osmoro, troje nije preživelo

Autor: Tanjug

Svet

15.04.2020

21:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grupa vremešnih američkih prijatelja penzionera, zaljubljenika u poker, nije se obazirala na korona virus, ali se njihova poslednja partija na Floridi završila tragično, jer je od njih osmoro zaraženih, troje umrlo. U roku od nekoliko nedelja, svih osmoro se razbolelo, troje je podleglo infekciji, a sin jedne od žrtava korona vursa kaže da je majku stalno upozoravao da vodi računa šta radi.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ta grupu Njujorčana koja se preselila na Floridu po odlasku u penziju, čvrsto je povezao poker, i bas ta poslednja partija koju su odigrali u Aventuri, mestu 20 milja severno od Majamija, koštala je živote Mersi Fridman (94) i bračni par Beverli Glas (84) i Fred Sands (86). Kako kažu preživeli, jedan od učesnika partije pokera kašljao je tokom igre, prenose američki mediji.

"To je tragedija", rekla je Hariet Molko, koja je verovala da će umreti tokom devet dana u bolnici. Molko, čiji je suprug Ronald takođe bio u bolinci, kaže da je sve to noćna mora koju želi da zaboravi, jer su svi bili više od prijatelja, bili su kao porodica, putovali su zajedno i obilazili kazina po Floridi.

Endrju Fridman, koji živi u Bruklinu, odakle mu je bila i sada pokojna majka, ističe da ju je upozoravao da mora da vodi računa o socijalnoj distanci, da prekine sa partijama pokera dok sve ne prođe, ali ga nije poslušala. Bračni par Glas i Sands su prvo bili u odvojenm sobama, ali su ih kasnije stavili u zajedničku i, kako sestre kažu, sve vreme su se do smrti držali za ruke.

Živeli su zajedno 20 godina u Holivudu, pored Aventure, jednostavno nisu bili par koji sedi kod kuće, rekla je ćerka jednog od njih. Danas na Floridi ima 22.000 zaraženih i 590 mrtvih.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading