Tvrdi da je pronašao recept protiv korone: 1.000 pacijenata podvrgnuto testu, i niko nije UMRO!

Autor: Tanjug.rs, republika.rs

Svet

08.04.2020

05:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan američki lekar koji već tri nedelje u Monrou leči koronavirus pacijente veoma je uspešan u tome i nema umrlih, jer koristi kombinaciju više lekova, tvrdi nemački dnevnik "Bild".

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Vladimir Zev Zelenko

Reč je o lekaru Vladimiru Zevu Zelenku koji je brinuo o oko 1.000 inficiranih, kojem niko nije umro, a samo tri osobe su morale na respirator.

Zelenko u lečenju koristi kmbinaciju više lekova, navodi "Bild".

- Pogledao sam podatke iz Južne Koreje i Francuske i tako sam došao do kombinacije lekova - objasnio je on nemačkom listu.

Njegov recept je miks lekova, koji je predstavio otvorenim pismom, a na koji je reagovao američki predsednik Donald Tramp.

Prema njegovom načinu lečenja, pet dana pacijenti koriste lekove sa hidroksihlorokinom, zajedno sa azithromicinom, i cink sulfatom.

Problematično je što delotvornost i nus pojave ove kombinacije nisu obuhvaćene studijom.

- Pacijenti nemaju temperaturu, probleme sa srcem, niti druge nus pojave. Oni samo govore o slaboj dijareji - preneo je Zelenko iskustva svojih pacijenata "Bild".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading