(ŠOK VIDEO) U ime Isusa Hrista, osuđujem te... Osuđujem te KOVID-19! Ovo je najbizarniji snimak dana, TV propovednik se baš uživeo u ulogu

Autor: blic.rs, Republika

Svet

31.03.2020

18:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za Keneta Koplanda, kontraverznog sveštenika i televizijskog propovednika iz Teksasa, nije strano da na sebe navuče gnev američke i svetske javnosti. Međutim, njegovo zadnje pojavljivanje u javnosti u kojem je javno "isterivao đavola iz korona virusa" razljutilo je nekoliko miliona ljudi.

RepublikaFoto: twitter.com/Hemant Mehta
Kenet Kopland sa asistentom

Kopland (82), iskoristio je situaciju oko korona virusa da dodatno zaradi na lakovernim sledbenicima svoje crkve, kojih nije malo u svetu. Naime, on je tokom decenija raširio mrežu svoje crkve na gotovo sve kontinente, a služenja koja vrši čak i putem video linkova, koristi da "leči" ljude molitvom, čak i danas kada dnevno umire nekoliko hiljada ljudi od posledica glodalne pandemije virusa korona.

 

U bizarnom nastupu pre nekoliko dana, on je rešio da "istera đavola" iz virusa korona.

 

- U ime Isusa Hrista, osuđujem te...Osuđujem te KOVID-19! Kraj je. Gotovo je! Ubico. Slomićemo tvoju snagu! Napusti ovu naciju, naređujem ti! - samo je jedan deo histeričnog i šarlatanskog nastupa ovog propovednika.

Imovina teška 17, 5 miliona dolara

Imovina kontraverznog sveštenika i propovednika crkve Vernika glasa pobede, Keneta Koplanda procenjuje se na milione dolara. Njegov porodični dom u Tekasu se procenjuje na 6,3 miliona dolara. Pored toga, njegova crkva poseduje svoju pistu sa hangarima i četri aviona čija vrednost prema saznanjima iznosi 17,5 miliona dolara, a sve to se nalazi u sklopu imanja na kojem živi površine 1.500 hektara.

On je u žižu javnosti dospeo 2015. godine kada se saznalo da zbog svog životnog poziva kao sveštenik ne plaća porez, a dobit te godine, samo od donacija je iznosila 20 miliona dolara.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading