Trampe bedniče, osetićeš bolivarski GNEV! Maduro zapretio američkom predsedniku!

Autor: srbijadanas.rs, republika.rs

Svet

29.03.2020

05:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Venecuele Nikolas Maduro odbacio je američke optužbe za umešanost u trgovinu drogom i istovremeno poručio Amerikancima "da se ne petljaju sa Venecuelom, ako ne žele da osete bolivarski gnev", piše španski list "El Periodiko".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikolas Maduro

- To je drskost. Ti kauboji nude novac u zamenu za ljude, koji samo štite svoj narod. Bedan si, Donalde Trampe. Ne petljajte se s nama, inaće ćete osetiti bolivarski gnev - poručio je Maduro, prenosi "El Periodiko".

Prema mišljenju Madura, optužbe Bele kuće samo potvrđuju da ih "mi pobeđujemo".

Kako je ranije izjavio generalni tužilac SAD Vilijam Bar, optužba je zasnovana na pokušaju Madurove vlade da preplavi američko tržište sa "30 miliona doza kokaina".

Samoproglašeni vršilac dužosti predsednika Venecuele Huan Gvaido podržao je korak američkog tužilaštva.

- Uveren sam da su optužbe protiv predstavnika režima osnovane, i da će pomoći da se zemlja oslobodi prestupničkog režima, koji je toliko godina pljačkao naš narod - izjavio je Gvaido, piše list.

Ranije je Ministarstvo pravde SAD optužilo Madura i još nekoliko predstavnika rukovodstva te zemlje za umešanost u trgovinu drogom, a Stejt department je za informacije o Madurovoj umešanosti ponudio nagradu od 15 miliona dolara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading