(VIDEO) SNIMAK KOJI JE OBIŠAO SVET! Doktori u Vuhanu simbolično skidaju maske i proslavljaju zatvaranje poslednje privremene bolnice!

Autor: Republika

Svet

12.03.2020

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednje dve privremene bolnice u Vuhanu, epicentru epidemije koronavirusa u kineskoj provinciji Hubej, zatvorene su u utorak. To je značilo zatvaranje svih 16 privremenih bolnica za obolele od koronavirusa u tom gradu.

Ukupno 49 pacijenata je izašlo iz privremene bolnice u utorak oko 15.30 časova.

Na društvenim mrežama se pojavio jedan snimak na kojem se vidi kako su lekari obeležili trenutak kada je zatvorena i poslednja privremena bolnica.

Oni su stajalali na stepenicama i dok ih je kamera snimala jedan po jedan su skinuli svoje zaštitne maske.

Na licama su imali široke osmehe, a neki su i mahali prema kemeri. Ovaj video je obišao čitav svet i pobrao je brojne pozitivne komentare.

Kineske vlasti su ranije preuredile javne objekte poput izložbenih centara i sportskih sala u 16 privremenih bolnica. One su služile kako bi se izolovali i lečili pacijenti oboleli od koronavirusa.  

U takvim centrima je lekarsku pomoć dobilo oko 12.000 ljudi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading