(VIDEO) KAKAV AUTOGOL! Tek što je preuzeo vođstvo u trci za nominaciju kod demokrata, Bajden napravio glupost koja bi mogla mnogo da ga košta

Autor: Tanjug

Svet

10.03.2020

18:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vodeći demokratski kandidat za predsednički izbore Džo Bajden danas se tokom svog predizbornog skupa oštro i neprimereno obrušio na jednog radnika automobilske industrije koji ga je pitao namerava li da zabrani slobodno nošenje oružja.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džo Bajden

Bajden je uzvratio psovkom kada ga je čovek optužio da "...aktivno radi na ukidanju II amandmana", a zatim je nastavio da ga neprimereno proziva, izveštava Rojters.

Do ove neuobičajene razmene reči je došlo tokom tipičnog predizbornog skupa u Detroitu, gde je Bajden ponovo demonstrirao svoju sklonost da se ne pridržava predviđenog scenarija i da propušta da istakne glavne poruke u svojoj kampanji.

Bajdenov nepredvidiv temperament uživa simpatije i podršku dela njegovih pristalica, dok mu drugi zameraju i dovode u pitanje njegovu sposobnost rasuđivanja i mentalno zdravlje.
Ovo nije prvi put da je Bajden neprimereno reagovao na neko neprijatno pitanje.

Pre nekoliko nedelja je oštro i neprimereno uzvratio jednoj ženi rekavši joj da "...laže kao pas".

I Bajden i Sanders nadaju se da će tokom predstojećih stranačkih izbora u šest saveznih država uspeti da ostvare dobre rezultate i osvoje predsedničku nominaciju Demokratske stranke.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading