(VIDEO) Ovo je nemoguće! Simpsonovi 1993. godine predvideli koronavirus

Autor:

Svet

03.03.2020

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Simpsonovi, serija koja se proslavila po svom sadržaju, ali i po neobičnim predviđanjima koja su se ostvarila nakon više godina ili pak decenija, još jednom je svoje pratioce ostavila bez teksta.

Foto: Prinstscreen
Epizoda iz 1993. predviđa pojavu koronavirusa

U 21. epizodi, četvrte sezone, koja je emitovana daleke 1993. godine, građani Springfilda zaraženi su koronavirusom. U epizodi, na adresu Homera Simpsona i velikog broja građana Springfilda stiže popularni sokovnik iz Japana, napravljen u Osaki, koji su mnogi poručili kao poklon dragim osobama. Tokom pakovanja proizvoda, japanski radnici su zaraženi gripom, a u svaku kutiju se "iskašlju" što će dovesti do pojave zaraze i širenja panike, krize kakva se danas može videti na područjima koja su pogođena epidemijom.

Ova popularna serija je poznata po brojnim predviđanjima koja su se ostvarila. Između ostalog, autori animirane serije predvideli su dolazak Donalda Trampa na mesto predsednika SAD, napad na kule bliznakinje u Njujorku 9. 11. 2000, a sada ovom spisku priključio i koronavirus.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading