Čime će da se bavi sin Trampa i Melanije? Sva je prilika da će krenuti MAJČINIM STOPAMA

Autor: Blic, Republika

Svet

18.02.2020

20:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin Melanije i Donalda Trampa Baron izgleda da će krenuti putem svoje majke i ostvariti buduću karijeru u oblasti mode, jer se ovaj 13-godišnjak našao u medijima ne samo zbog svog naglog rasta već i zbog umetničkog načina odevanja, piše britanski “Ekspres”.

RepublikaFoto: youtube.com/Time
Baron, Melanija i Donald Tramp

Melanija Tramp (49) je bila manekenka pre nego što je postala prva dama Amerike, a komentator Džejdan Horin kaže da ne bi bio iznenađen da se mladi Baron upusti u modnu karijeru.

- On svakako ima porodične veze da to i ostvari. Rekao bih da Melanija ima neverovatno oštar ukus. Ne bih bio iznenađen, jer umetnički ukus i stil teže da budu nasledni – rekao je Horin.

– Baron ume da se obuče"da ubije" i ne bih se iznenadio da to zaista i uradi.

Ovi komentari stižu nakon što je Baron obukao sličnu kombinaciju kao Melanija kad su se u januaru pridružili glavi porodice Donaldu Trampu u odmaralištu Mar-a-Lago na Floridi.

Baron je bio obučen takođe u crno, sa zelenom jaknom u vojnom stilu i crnim "Nju balans" patikama (80 dolara).

Naime, Melanija je tokom posete Teksasu 2017, nakon što je tu američku državu pogodio uragan Harvi, nosila potpuno crnu kombinaciju sa kratkom zelenom jaknom i crnim štiklama.

Prva dama je za put na Floridu obukla kaput "Maks Mare" od kamilje dlake (1.570 dolara), kožne čizme i torbicu "Hermes Birkin", ali se tokom leta presvukla u belu haljinu, naveo je "Ekspres".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading