BIZARNO! Mladić bacio devojku sa četvrtog sprata, razlog je NEVEROVATAN!

Autor: index.hr, Republika

Svet

05.02.2020

23:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jusef Ali (19) juče je proglašen krivim za nanošenje teških telesnih povreda jer je bacio 18-godišnju devojku s balkona na četvrtom spratu. To je učinio jer je odbila njegovo udvaranje, a pre toga je nožem izbo dve osobe.

RepublikaFoto: Tanjug
Foto: Ilustracija

Sud u Krojdonu ga nije proglasio krivim za pokušaj ubistva.

Naljutio se i izbo nožem goste

Jusef je 4. avgusta 2019. organizovao zabavu u luksuznom stanu u Bermondseju u jugoistočnom delu Londona. Žrtva, koja nije ranije upoznala Alija, stigla je tamo sa svojim prijateljima.

Aliju se ona svidela i ubrzo je počeo da je dira i grli. Ali, kada ga je ona odbila postao je ljut i agresivan. Kasnije je na zabavu stigla još jedna grupa muškaraca s kojom se Ali posvađao. Uzeo je nož iz kuhinje i počeo da im preti. Većina je uspela da pobegne iz stana, ali je Ali ipak uspeo da izbode dvojicu muškaraca. Obojica su odvedeni u bolnicu i u međuvremenu su se u potpunosti oporavili, prenosi Index.hr.

Pokušala je da pozove pomoć

Devojka je takođe uspela da izađe iz stana i taman je pozvala lift kad joj je Ali prišao. Potrčala je do balkona i pozvala ljude na ulici da potraže pomoć, ali je Ali došao do nje i gurnuo je preko ograde.

Neimenovana žrtva pretrpela je značajne povrede i provela je nekoliko nedelja u bolnici. Na svu sreću, uspela je da se oporavi, ali nije mogla da završi studije ili da se vrati na posao.

Aliju će 5. marta biti izrečena kazna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading