Princ Hari imao NERVNI SLOM: Nedeljama išao na terapije kod psihijatra zbog Megan Markl

Autor: Tanjug

Svet

25.01.2020

12:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkako su šokirali javnost svojom objavom da se povlače sa službenih kraljevskih dužnosti i da se odriču novca koji su dobijali u zamenu od poreznih obveznika, princ Hari i Megan Markl ne prestaju da intrigiraju kako britansku javnost tako i ostatak sveta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Princ Hari i Megan Markl

Iako mnogi nagađaju da su se vojvoda i vojvotkinja od Saseksa sa svojih dužnosti povukli zbog prevelikog pritiska medija, američki tabloid "Globe" piše da je za sve kriva Megan, zbog koje je Hari doživio nervni slom.

- Princ, jednostavno, više nije mogao da gleda koliko se loše njegova supruga nosi s ulogom aristokratkinje. Strahovao je da će ga Megan ostaviti i uzeti njihovog sina Arčija sa sobom. Sve te okolnosti uzele su svoj danak i u jednom trenutku je "pukao", zbog čega je sedmicama išao na terapije kod psihijatra koji ga je posećivao u sklopu vile u kojoj je boravio u Kanadi tokom proteklih božićnih praznika - otkrio je nepoznat izvor i dodao da je Megan njegov trenutak slabosti okrenula u svoju korist i savetovala mu da će biti mnogo srećniji ako se, jednostavno, odreknu kraljevskih dužnosti i odsele se iz Velike Britanije.

Podsetimo, par koji je odlučio ostatak života provesti na dve adrese putujući tako na relaciji Severna Amerika - Ujedinjeno Kraljevstvo, već je navodno izabrao kuću u Kanadi koja će im postati budući dom, a za nju će morati izdvojiti oko 28 miliona dolara.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading