CEO HOLIVUD PRETI TRAMPU: Ići ćeš pravo u pakao

Autor:

Svet

01.10.2017

21:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki predsednik Donald Tramp našao se na žestokom udaru nekih od najvećih zvezda Holivuda nakon što je tokom vikenda porukom na Tviteru napao čelnike malog ostrva Portorika, nedavno gotovo potpuno razorenog naletima uragana Marija i Irma, da ne čine ništa da se njihova zemlja oporavi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Na udaru zvezda iz Holivuda: Donald Tramp

Američki predsednik Donald Tramp našao se na žestokom udaru nekih od najvećih zvezda Holivuda nakon što je tokom vikenda porukom na Tviteru napao čelnike malog ostrva Portorika, nedavno gotovo potpuno razorenog naletima uragana Marija i Irma, da ne čine ništa da se njihova zemlja oporavi.

Kako je naveo, oni očekuju da im pomoć padne s neba, po mogućstvu iz Amerike, posebno etiketirajući gradonačelnicu portorikanske prestonice San Huana, Karmen Julin Kruz, istakavši da je ona jedna veoma pokvarena političarka.

Takve reči naišle su na oštre reakcije zvezda poput Dženifer Lopez, Ledi Gage, Kim Kardašijan, Elen Dedženeres i drugih koji su optužili predsednika SAD da je sebičan i svojeglav, dok je glumac Lin-Manuel Miranda otišao i dalje zapretivši šefu SAD da će otići pravo u pakao.

Šef Bele kuće optužio zvaničnike Portorika, uključujući gradonačelnicu San Huana, da su nesposobni da oporave ostrvo

Poznatog umetnika američkog pozorišta posebno je iznervirao Trampov napad na gradonačelnicu Kruz, kojoj je nevreme na Portoriku uništilo dom, zbog čega živi u skloništu sa svojim sugrađanima, a uz to je lično odlazila u vreme još jake oluje da pomaže ugroženima.

- Trampe, ići ćeš pravo u pakao. Nema ti spasa. Samo će ti neko reći: "Ovuda, gospodine" i sprovesti te. Pročistiće stazu za tebe do pakla - naveo je Miranda.

Njegovim rečima pridružila se i pevačica Ledi Gaga, koja se, takođe putem Tvitera, obratila predsedniku.

- Aha, sada razumem, Trampe, ti nećeš da pomogneš Portoriku jer ti nisu potrebni elektorski glasovi sa tog područja da još jednom budeš izabran na čelo SAD - napisala je Gaga aludirajući na činjenicu da se Portoriko nalazi pod patronatom SAD, ali da njegovi građani nemaju pravo glasa na američkim izborima.

I pevačica Dženifer Lopez se priključila debati nakon što je na Tviter postavila fotografiju gradonačelnice San Huana kako se probija kroz poplavljenu portorikansku teritoriju da bi pomogla ugroženom stanovništvu i sliku Trampa na kojoj se vidi kako on uživa na jednom od svojih terena za golf.

- Ove fotografije su nastale sa razlikom od pet minuta - naglasila je ona, dok je isto učinila i zvezda franšize "Zvezdane staze" Džordž Takej.

To dvoje umetnika podsetili su i na nedavne Trampove komentare da Vašingtonu ne pada na pamet da snosi sve troškove obnove razorenog Portorika, kao i da zasigurno, uprkos tragediji koja ga je zadesila, neće zaboraviti novčani dug te ostrvske zemlje prema SAD.

Na to je rijaliti-zvezda Kim Kardašijan poručila da je ona spremna da snosi veliki deo troškova oporavka svih karipskih ostrva, uključujući i Portoriko.

Preživela rak, pa dala 50.000$ za operacije da liči na Melaniju

Amerikanka Klaudija Sijera (42) iz Hjustona u Teksasu preživela je rak, a zatim odlučila da sebi ispuni najveći san - da izgleda kao njen idol, prva dama SAD Melanija Tramp. Zbog toga se podvrgla nizu plastičnih operacija i za njih ukupno iskeširala čak 50.000 dolara, a kako je istakla, sada konačno može da izađe slobodno pred ljude, puna samopouzdanja.

Ona je, inače, otkrila kako je kao mala trpela zlostavljanja druge dece jer je bila ružna, pa da se sada konačno oseća kao prava žena. Da bi ličila na Melaniju, ugradila je silikone u grudi, operisala nos, suzila struk i prošla liposukciju, ugradila implantate u zadnjicu, zategla kapke, ubrizgala botoks, stavila filere u lice, laserski uklonila nedostatke po koži i mnogo toga drugog.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading