SODOMA I GOMORA NA OSTRVU MILIJARDERA: Isplivali novi dokazi, Epstajn zlostavljao i devojčice od 11 godina

Autor: Tanjug

Svet

15.01.2020

23:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi dokazi u slučaju sada već pokojnog milijardera Džefrija Epstajn pokazuju da je on zlostavljao i podvodio stotine mladih žena i devojaka na svom privatnom ostrvu na Karibima, a među njima je bilo žrtava od svega 11 godina.

RepublikaFoto: youtube.com/CBS Evening News
Džefri Epstajn

Visoki zvaničnik policije je, u tužbi iznesenoj danas, izjavio da su neke od njegovih žrtava bile zlostavljene i u 2018. godini i time je znatno proširene opseg njegovih zlodela. 

Epstajn je dovodio devojke u starosti svega 11 i 12 godina na njegovo izolovano imanje na Devičanskim ostrvima, poznato kao "Little Saint James" i čuvao računarsku bazu podataka radi praćenja dostupnosti i kretanja žena i devojaka, navodi se u tužbi.

Tužba, koju je podnela Denis N. Džordž, generalni državni tužilac Devičanskih ostrva, proširila je dimenzije krivičnih dela u kojima je, kako se navodi, Epstajn učestvovala.

Tužioci Menhetna optužili su ga u julu da je seksualno iskorišćavao desetine žena i devojaka u Njujorku i na Floridi, ali nisu ukazivali ni na kakve radnje posle 2005. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading