TRAGEDIJA NA BOŽIĆ! Otac slučajno automobilom PREGAZIO SVOJE DETE (2)

Autor: Blic, Republika

Svet

27.12.2019

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečak star dve godine smrtno je stradao kada je je kolima pregazio rođeni otac prilikom proslave Božića. Iako su roditelji brzo reagovali i prevezli mališana u bolnicu, njemu nije bilo spasa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Gradić Ribiera de Frades u Portugalu, zavijen je u crno nakon što je neimenovani muškarac kolima slučajno prešao preko svog dvogodišnjeg sina, dok se isparkiravao.

Kako se navodi, porodica živi i radi u Francuskoj, a u Portugaliju je došla zbog proslave božićnih i novogodišnjih praznika kod rođaka. Dečak je povredama podlegao u pedijatrijskoj bolnici, gde je brzom reakcijom roditelja prevežen nekoliko trenutaka posle nesreće.

Ova vest šokirala je građane Portugalije, pošto je došla nekoliko dana posle sličnog slučaja iz grada Trofa u kojem je život izgubila žena stara 60 godina. Naime, nju je takođe prilikom isparkiravnaja usmrtio njen rođeni brat.

Nesreća se dogodila na Badnje veče oko 18 časova, kada je muškarac svratio do porodice da joj čestita Banje veče i Božić. Kako se navodi, on je podvrgnut alko testu, ali je istraga pokazala da je do nesreće došlo zbog tehničkih problema na vozilu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading