(VIDEO) Putin našao rešenje za povećanje nataliteta u Rusiji! Muškarcima ponudio jak afrodizijak: Neka svi navale na NJIH

Autor:

Svet

25.12.2019

10:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Rusije naložio ministru poljoprivrede da hitno organizuje isporuku jedne vrste puževa u Rusiju.

RepublikaFoto: youtube.com/SHOWTIME
Vladimir Putin

- Rešavamo to pitanje u saradnji sa Rosseljhoznadzorom (Federalna služba za veterinarski i fitosanitarni nadzor RF) i čini se da mogu iskrsnuti neka pitanja, pa i u vezi isporuke tih puževa - rekao je ministar poljoprivrede Rusije Dmitrij Patrušev na zahtev da se pomogne oko isporuke određene vrste puževa u Rusiji, o čemu je bilo reči tokom savetovanja poljoprivrednika sa predsednikom.

- Molim vas samo jedno: da zajedno sa Rosseljhoznadzorom smanjite ta pitanja na minimum, da ne ispadne, kao što su neki ovde govorili, da se problemi rešavaju po deset godina - rekao je Putin i dodao da su puževi dobar i hranljiv biološki proizvod.

- Neka svi navale na puževe! Ujedno ćemo rešiti demografski problem - našalio se predsednik na nečiju primedbu da je puž jak afrodizijak.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading