(VIDEO) Četiri dečaka živela danima sa leševima majke i njenog dečka ZBOG NEVEROVATNOG RAZLOGA!

Autor: S. S.

Svet

28.09.2017

12:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četiri dečaka iz Španije stara od pet do 13 godina, živela su nekoliko dana u kući u mestu La Zarza sa mrtvom majkom i njenim partnerom, misleći da spavaju!

RepublikaFoto: mirror.co.uk/printscreen
Stan u kojem su dečaci živeli sa telima

Mališani nisu ni imali pojma da su njihova majka Rosijo Aguljar (32) i njen dečko Hose Antonio (40) izvršili samoubistvo. Oni su verovali da spavaju iako su bili hladni i nisu hteli da dižu uzbunu uprkos groznom smradu.

Policija je saznala za ovaj užas tek kada se jedan od dečaka požalio stanodavcu, koji je živeo pored njih. On mu je rekao da njegova majka spava danima.

Dečaci su se danima snalazili sami i oko hrane i oko oblačenja. Išli su čak i u školu.

Stanodavac je nakon razgovora sa jednim od mališana u subotu odmah otišao da proveri šta se dešava i odmah je uočio jak smrad kada je najstariji dečak otvorio vrata.

Prema prvim informacijama iz policije, par se predozirao narkoticima.

Brigu o deci preuzela je Socijalna služba, a prema nezvaničnim informacijama, otac trojice mališana pokušava da dobije starateljstvo nad svim dečacima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading