(FOTO) Napadač iz Moskve "otišao da vežba gađanje"? Pre napada razgovarao s Arapima telefonom!

Autor: Tanjug

Svet

20.12.2019

12:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač koji je juče ubio jednog pripadnika Federalne službe bezbednosti i ranio još pet osoba kod sedišta te službe u Moskvi, bio član jednog streljačkog kluba, preneli su danas ruski mediji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jevgenij Janjurov

On je ubijen i identifikovan, ali ruske vlasti nisu saopštile njegov identitet.

Međutim, REN televizija i dnevnik Komsomolskaja Pravda javljaju da je reč o Jevgenjiju Manjurovu (39), žitelju Podoljska, predgrađa Moskve, prenosi AP.

Kažu i da je Manjurov radio u firmi za privatno obezbeđenje i da je vežbao gađanje. Posedovao je mali arsenal pušaka i pištolja i učestvovao na takmičenjima u streljaštvu.

Policija je jutros pretražila stan u kojem je živeo sa majkom, navodi Rojters.

Prema pisanju "Moksov tajmsa", njegova majka je rekla da joj je ispričao da ide da vežba gađanje, ali i da je delovao nervozno.

- Poslednjih nekoliko godina radio je za razne firme za obezbeđenje, ali sve ih je napustio. Odnedavno je nezaposlen i komunicirao s nekim Arapima telefonom. Ništa nisam razumela jer je s njima razgovarao na engleskom - ispričala je njegova majka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading