OČUH MONSTRUM IZGLADNJIVAO I MUČIO DEČAKA: Dete završilo na operacionom stolu!

Autor: blic.rs, Republika

Svet

17.12.2019

10:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osmogodišnjem dečaku u Rusiji hirurški su odstranjena zrna heljde iz kolena, nakon što ga je očuh primorao da na njima kleči čak devet sati.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Sergej Kazakov (35) ovako je kaznio mališana zato što je zakasnio kući. Posle devet sati klečanja na sirovim i oštrim zrnima, kolena su mu bila sva krvava, pa je u bolnici u Omsku operisan pod totalnom anestezijom.

Kazakovu ovo očigledno nije bila dovoljna kazna, pa je dečaka šutirao i čupao za kosu dok je klečao, a detetova majka Alina Jumaševa je priznala da je bila saglasna sa ovako brutalnom vaspitnom metodom. Prema njenim rečima, ona i suprug su ovakav način kažnjavanja našli na internetu.

- Proverila sam tu metodu na sebi. Kleknula sam na zrna heljde i nije me zabolelo. Zbog toga sam mu dozvolila da kazni našeg sina - izjavila je majka za list "Komsomolskaja pravda".

Izvori, međutim, prenose da je dečak morao da kleči na zrnima oštrim poput "šmirgle" i da su ga čuli kako plače da ga "boli" dok ga je očuh šutirao.

Istražitelji su utvrdili i da je par četiri dana izgladnjivao dečaka.

Kazakov je rekao policiji da je na ovaj način samo jednom kaznio pastorka, ali su istražitelji ušli u trag obrisanim snimcima na njegovom mobilnom telefonu, na kojima se vidi da je to učinio više puta.

Za sve se saznalo kad je dečak pobegao od kuće i zatražio pomoć od komšinice, koja je, videvši užasne rane na njegovim kolenima, pozvala lekara.

Kazakov, inače, programer, i dečakova majka odgovaraće pred sudom u Omsku. Protiv njih je povedena istraga zbog mučenja, ugrožavanja zdravlja deteta i neprimerenih vaspitnih metoda.

Kazakov je u pritvoru, a majci je zabranjeno da napušta kuću dok čeka presudu.

Dečak joj je posle mesec dana u bolnici ipak vraćen na staranje, saopštavaju ruski mediji, uprkos tome što je bojažljivo pitao bolničarku: "Da li ćete me sada smestiti u neku dobru porodicu?"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading