Možda ga Evropa ne voli, ali ga NATO obožava: Stoltenberg izudarao Zaeva za sve pare!

Autor:

Svet

03.12.2019

13:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podanički, ulizički i nemoralni odnos Severne Makedonije prema Zapadu i slepo gaženje svih normi međunarodnog prava ne bi li se dodvorila SAD-u i njihovim "demokratskim saveznicima" sa Starog kontinenta, nije dao rezultate - Evropska unija ni ne razmišlja da otpočne pristupne pregovore sa bivšom Bivšom Jugoslovenskom Republikom Makedonijom, što je, sada Severnomakedoncima, jasno stavljeno do znanja sredinom oktobra, kada su i njih i Albaniju lideri EU "oduvali" u vezi sa pomenutom temom.

Foto: Tanjug/AP
Jens Stoltenberg (levo) i Zoran Zaev na Samitu NATO u Londonu

Ipak, ako EU baš i ne miriše nešto naše južne komšije, ima onih kojima su dragi - pred njima Zoran Zaev takođe skida pantalone, namaže se vazelinom i čeka, i oni to cene.

Takav je, na primer, generalni sekretar NATO-a Jens Stoltenberg, koji nije krio zadovoljstvo prilikom susreta sa Zaevom na otvaranju Samita NATO. Ovaj skup počeo je danas u Londonu, a kao što iz kratkog videa možete da uočite, Stoltenberg je "muški" izlupao Zaeva po leđima - trebalo je to da izgleda kao srdačan pozdrav i drugarsko tapkanje otpozadi, ali izgledalo je kao ono kad hoćete da pomognete nekom ko se zagrcnuo, pa udarate iz sve snage u cilju pomaganja...

Na sreću, Zaev je ovaj drugarski pozdrav preživeo, a ko će ga tapkati i gde tokom dvodnevnog Samita u prestonici Velike Britanije, to će pokazati vreme...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading