EU izglasala novu turu nesposobnjakovića: Lezi lebu da te jedem - Srbija nek pati, Kosovo nek se droge lati!

Autor: Republika

Svet

27.11.2019

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesposobne diplomate Evropske unije, koje su umnogome doprinele uspostavljanju neravnopravnih uslova za život diljem sveta, doprinoseći u poslednje vreme bombardovanju i uništavanju severnoafričkih zemalja, ali još i gore, stvaranju nestabilnosti na kućnom pragu - na području Balkana, dobile su novu garnituru tehničkog osoblja koje će imati velike plate, koje će malo raditi, ali se svojski truditi da sprovodi nepravdu, uz uslovljavanje i nipodaštavanje svih slobodarskih zemalja sveta, koje ne misle da je zapadnoevropska demokratija jedini mogući način življenja u danas poznatom svemiru.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Naime, Evropski parlament podržao je sa 461 glasom "za", 157 glasova "protiv" i 89 "uzdržanih" novi saziv Evropske komisije.

Evropska komisija, na čelu sa predsednicom Ursulom fon der Lajen, započeće svoj petogodišnji mandat 1. decembra. Ona je pre glasanja obećala "transformaciju unutar EU koja će obuhvatiti svaki deo društva i ekonomije".

Međutim, sasvim je izvesno da se ništa neće promeniti ni za Srbiju, jer strukture EU nemaju snage da se odupru šiprtarskim sponzorima, Amerikancima - teroristima koji su u vodećim strukturama samootcepljene južne srpske pokrajine biće dozvoljeno da trguju drogom, ljudima i ljudskim organima, a mi ćemo morati da plaćamo za neke naše greške iz prošlosti...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading