Nastavnica spavala sa četiri đaka, a sa dvojicom u ISTOM DANU!

Autor: dailymail.co.uk

Svet

24.09.2017

06:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Udata nastavnica likovnog Džesi Loren Golin (25) uhapšena je pod optužbom da je imala seksualne odnose sa četvoricom od desetorice momaka kojima je predavala.

Foto: facebook.com/Jessie Goline
Džesi Loren Golin sa suprugom

Prema navodima optužnice, u jednom danu je imala seks sa dvojicom učenika. Sve su otkrili roditelji jednog od dečaka koji su posumnjali da nastavnica ima seksualne veze sa nekoliko đaka. Tokom istrage otkriveno je da je umela da priđe jednom od đaka sa kojim je spavala tokom časa i mu šapne mu da dobro izgleda. Takođe, otkriveno je da mu je slala nage fotografije ili one na kojima nosi samo tange.

Jedan od svedoka ispričao je da je video kada je jednog od momaka pokupila automobilom ispred škole, odvezla u svoj stan i potom sutradan vratila ponovo u školu. On je potvrdio istražiteljima da je još jedan đak bio u njenom stanu kasnije te iste večeri.

Sva četvorica đaka dopisivali su se se nastavnicom, a utvrđeno je da su poruke bile seksualno eksplicitne.

Ipak, srećom po nastavnicu, samo jedan od njih četvorice bio je mlađi od 18 godina, tako da se očekuje da dobije najnižu kaznu. U svoju odbranu, ona tvrdi da su je dečaci lagali u vezi sa godištem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading